4 tärkeintä omaisuuserää ja kuinka ajatella rahojasi

Useimmat ihmiset ajattelevat rahojaan käteisenä ja sijoituksina, mutta todellisuudessa on neljä pääasiallista omaisuutta: käteinen, sijoitukset, omaisuus ja omaisuus. Sijoita helpoimmalla tavalla, jossa et tunne huolta täällä nokian-renkaat-osake

Kuinka ajatella rahojasi näiden neljän ämpärin kannalta ja kuinka sijoittaa omaisuutesi parhaiten.

1. Käteinen, Käteinen on likvidein kaikista varoista, mikä tarkoittaa, että se voidaan helposti muuntaa käteiseksi. Käteinen on myös omaisuus, jota todennäköisimmin tarvitset lyhyellä aikavälillä, joten on tärkeää, että sinulla on aina käteistä käteisellä.

 2. Investoinnit Sijoitukset ovat varoja, joita ei ole helppo muuttaa rahaksi, mutta jotka voidaan myydä rahan tuottamiseksi. Sijoitukset sisältävät osakkeita, joukkovelkakirjoja ja sijoitusrahastoja.

 3. Kiinteistö, Kiinteistö on omaisuus, jota ei voida helposti muuttaa rahaksi, mutta joka voidaan myydä rahan tuottamiseksi. Kiinteistö sisältää kiinteistöjä, yrityksiä ja keräilyesineitä.

4. Omaisuus, Omaisuus on omaisuutta, jota ei voida helposti muuttaa rahaksi ja jota ei todennäköisesti myydä rahan tuottamiseksi. Omaisuutta ovat esimerkiksi autot, huonekalut ja taide.

Kun kyse on rahojesi sijoittamisesta, on tärkeää harkita kaikkia vaihtoehtojasi ja kohdistaa omaisuutesi sen mukaisesti. Voit esimerkiksi pitää suuremman osan varoistasi käteisenä tai sijoituksina, jos suunnittelet asunnon ostoa tai yrityksen perustamista lähitulevaisuudessa. Toisaalta, jos olet eläkkeellä etkä aio ostaa asuntoa tai perustaa yritystä, saatat haluta pitää suuremman osan varoistasi omaisuudessa tai omaisuudessa. Tärkeintä rahojesi sijoittamisessa on tehdä sitä, mikä sopii sinulle ja sijoittaa tavalla, joka vastaa taloudellisia tavoitteitasi.